Organizasyonlarda Ambulans Hizmeti

7/24 Sağlık hizmeti çözümleri

Organizasyonlarda
Ambulans Hizmeti

Organizasyon ambulans hizmeti, vereceğiniz partilerde, özel davetlerde, konser, fuar, toplantı gibi daha birçok organizasyonda olabilecek herhangi bir sağlık sorununa karşı önlem amaçlı tercih edilmektedir.

Kalabalık ortamlarda yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek ve anında acil müdahalede bulunabilmek için organizasyon ambulans hizmeti tercih edilmektedir. Has Ambulans olarak bu yazımızda “Organizasyon Ambulans Hizmeti Nedir?”, “Organizasyon Ambulans Hizmeti Ücretleri”, “Organizasyon Ambulans Hizmeti Çeşitleri” başlıklarına yer vereceğiz.

Organizasyon Ambulans Hizmeti Nedir?

Organizasyon ambulans hizmeti gerek ulusal gerek uluslararası olmak üzere tüm etkinliklerde belirtilen saatler arasında hizmet veren bir acil yardım hizmetidir. Organizasyonlarda hazır bir şekilde bulunan sağlık ekibi sayesinde olağan hastalıklara hemen müdahale edilebilmektedir.


Günümüzde kurumsal işletmeler ve birçok firma organizasyon ambulans sistemini tercih etmektedir. Özellikle şehir merkezine veya sağlık merkezine uzak yerlerde yapılacak organizasyonlarda, organizasyon ambulans hizmetine başvurulması oldukça önemlidir.


Yapılacak olan organizasyonun büyüklüğüne göre ambulans sayısı belirlenmektedir. Tüm detaylar verilecek olan bilgilere göre ayarlanmaktadır. Faaliyete katılacak kişi sayısı, faaliyetin türü, yer ve saati, ne kadar süreceği gibi bilgiler ambulans hizmetinin planlanmasında oldukça önemlidir. Organizasyonda görev alacak ekip sayısı, ambulans adedi de sayısal sonuçlara göre belirlenmektedir.

Organizasyon Ambulans Hizmeti Ücretleri

Organizasyon ambulans hizmeti kiralamanın ücretleri belli faktörlere göre değişmektedir. Ambulanslarda kaç kişilik ekip bulunacağı, ambulansın sayısı, organizasyonun mesafesi, ambulansın donanımı, ne kadar süre hizmet vereceği gibi birçok faktör sonuçları etkilemektedir. Fiyatları asıl belirleyen faktör ise risktir. Yapılacak olan risk faktörüne göre bir fiyat çalışması yapılmaktadır. Has Ambulans profesyonel hizmetiyle her projenizde ve organizasyonunuzda yanınızda!

 

Organizasyon Ambulans Hizmeti Çeşitleri

Organizasyon ambulans hizmetlerinde birçok çeşit bulunmaktadır. Has Ambulans çeşitli imkanlarıyla her türlü organizasyonda destek sağlamaktadır. Bu hizmetler şu şekildedir:


Konser Organizasyonu
Spor Müsabakası
Kongre ve Fuar Organizasyonu
Piknik Organizasyonu
Açılış Organizasyonu
Partiler
Özel Davetler


Has Ambulans bunlar gibi daha birçok organizasyon çeşidinde hizmet vermektedir.


Organizasyon ambulans hizmeti, yapacağınız etkinliklerdeki yaralanmalar, kazalar, bilinç kaybı, hayati tehlike içeren rahatsızlıklar gibi en basitten en ağıra her türlü sağlık desteğini sunmaktadır.

Hastaya ilk yardım müdahalesinde bulunarak gerektiğinde hastayı hızlı bir şekilde en yakın sağlık kuruluşuna nakletmektedir. Kolluk kuvvetleri, 112, 110 ile iş birliği içerisinde çalışmaktadır. Yangın, izdiham, panik gibi büyük çoğunluğu etkileyecek olaylarda acil tıbbi müdahale ve acil yardım desteği sağlanmaktadır.