Yerinde Sağlık Hizmetleri

7/24 Sağlık hizmeti çözümleri

Yerinde Sağlık Hizmetleri Nedir?

Yerinde sağlık hizmetleri, kişilerin oldukları yer neresi ise orada aldıkları sağlık hizmetidir. Has Ambulans vermiş olduğu hizmette hastalarına oldukları yerden rahat bir şekilde tedavi olma imkanını sağlamaktadır. Bu hizmet sayesinde bulunduğunuz yerde hastalığınıza teşhis koyma işlemi yapılabilmektedir.

Tedavi sonrası bakım sürecinde özel ambulans ekibimizde olan doktorlarımız ve sağlık personellerimiz size destek sağlamaktadır.

Acil Yardım Ambulans Hizmeti
Hasta Transfer Hizmetleri

Yerinde Sağlık Hizmetlerinin Çeşitleri

Yerinde sağlık hizmetlerinin çeşitleri çok fazla kola ayrılabilmektedir. Evde sağlık hizmeti ve iş yerinde sağlık hizmeti şeklinde daha birçok hizmet kolu bulunmaktadır.

Evde Sağlık Hizmeti

Sağlık hizmetinin evde verileninde uzman ekibimiz özel ambulanslar ile hastanın bulunduğu
evin adresine gelmektedir. Bu hizmette doktorlarımız ve sağlık personelimiz profesyonel bir
şekilde hizmet vermektedir.

Hastanın tedavi sonrası bakım sürecinde, kronik hastalığının takibinde, hastalığının teşhisinde veya koruyucu sağlık ve tetkik hizmetlerinin verilmesi süreçlerinde yardımcı olmaktadır. Hastanın bulunduğu ortama tüm tıbbi ekipmanı taşınarak hastane ortamındaki gibi güvenli ve konforlu bir ortamda tedavi hizmeti amaçlanmaktadır.

Evde sağlık hizmetlerinde sağlanan doktor muayenesinde sonda ve serum takılması, pansuman, enjeksiyon ve hemşirelik gibi hizmetler de verilmektedir. Aynı zamanda hasta bu tedavi sürecinde ilaç kullanacak ise Has Ambulansın özel doktorlarının reçetesi ile bu ilaçları alabilecektir.

İş Yerinde Sağlık Hizmeti

İş yerinde sağlık hizmetinde, kişilere bulundukları iş yerinde sağlık hizmeti verilmektedir. Bu hizmette doktor, hemşire ve ilgili diğer sağlık ekibimizden personeller bulunmaktadır. Hizmette kişiler iş yerlerinde muayene edilerek gerekli teşhis konulmakta ve duruma göre tedavi başlatılmaktadır. Doktorlarımız kişiye sağlık problemiyle ilgili tedavi sonrası bakım sürecinde destek vermektedir. Ayrıca kronik hastalığın takibinde veya koruyucu sağlık ve tetkik hizmetlerinin verilmesinde de destek sağlamaktadır. Tüm süreçleri özenle takip etmektedirler.

Başka bir husus ise özel bir hizmet olarak işçilerin periyodik muayenelerin ve hemşirelik hizmetlerinin sunulmasıdır. Ayrıca İzmir özel ambulans konusunda öncü olan firmamız Has Ambulans, iş kazaları da dahil her acil durumda 7/24 hizmet vermektedir.

İş yerinde hastanın bulunduğu özel ortama tıbbi destek sağlanmaktadır. Doktor muayenesi, serum takılması, pansuman, enjeksiyon ve hemşirelik hizmetleri bunlardandır.